ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Εσείς την προτιμάτε με κοντά ή μακριά μαλλιά;

Νέα χρονιά και νέο look από την Dua Lipa, ή τουλάχιστον προσωρινά looks που υιοθέτησε για τις ανάγκες της φωτογράφισης της για την Vogue. Η pop star κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου της Βρετανικής Vogue, φωτογραφημένη από την Emma Summerton, και τόσο στο εξώφυλλο όσο και στη μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε, την βλέπουμε με διαφορετικά hair looks απ' ό,τι την έχουμε συνηθίσει. 

Στο εξώφυλλο η Lipa εμφανίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά, που θυμίζουν αντίστοιχες επιλογές της Miley Cyrus και της Katy Perry, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία την βλέπουμε με χάλκινο, και λίγο μακρύτερο κόψιμο. Από τις διαφορές των δύο αντιλαμβανόμαστε πως η τραγουδίστρια πόζαρε με περούκες αλλά, και πάλι, η αλλαγή είναι εντυπωσιακή. 

Ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: 

''Ξεκινάω το 2021 σαν μια πραγματική χαμαιλέοντας'' είπε και συμπλήρωσε τις ευχαριστίες της στον αρχισυντάκτη της Vogue, Edward Enninful. ''Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξες καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, και το ότι μου έδωσες το δεύτερο μου εξώφυλλο στη Βρετανική Vogue. Ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο, και νιώθω τόσο τυχερή που συνεργάστηκα με θρύλους του χώρου για αυτή την φωτογράφιση''. 

Τι λέτε εσείς; Την προτιμάτε με κοντά ή μακριά μαλλιά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ