ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Tom Hanks, Leonardo di Caprio, John Legend, Samuel Jackson, Ellen DeGeneres, Michael Jordan, Kobe Bryant αλλά και απλοί πολίτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, λένε το δικό τους ευχαριστώ στον Αμερικανό Πρόεδρο.

«Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε βιώσει ιστορικές στιγμές, που αποδεικνύουν πως ναι, μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο. Ποια είναι η στιγμή που σε έκανε να πεις "Ναι, μπορούμε";». Με αυτή τη φράση ξεκινά το αφιερωματικό βίντεο του λευκού Οίκου στην θητεία του Barack Obama, που για το σκοπό ζήτησε από παιδιά και απλούς πολίτες μέχρι πολιτικούς και διάσημους να μοιραστούν την αγαπημένη τους στιγμή από τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Το συγκινητικό πορτρέτο του Ομπάμα που προέκυψε είναι φτιαγμένο από μικρές αλλά και μεγάλες στιγμές των τελευταίων οκτώ ετών, που στο μυαλό και τις ψυχές όσων τον στήριξαν και τον αγάπησαν όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποτυπωθεί ως εκείνη η φορά που μέσα τους είπαν με σιγουριά «Ναι, θα τα καταφέρουμε». Πρακτικά το «Yes, we can» είναι το σλόγκαν που χρησιμοποίησε ο Obama το 2008 στην προεκλογική του εκστρατεία, η οποία και τον έχρισε τελικά νικητή των εκλογών, τότε που ήταν απλώς ένας γερουσιαστής από Ιλινόις, πριν εξελιχθεί στον Πρόεδρο που έμελλε να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε μεγάλους θριάμβους αλλά και μερικές από τις δυσκολότερες προκλήσεις και δοκιμασίες στην ιστορία της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ