ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η απόφαση της Meghan, η αντίδραση του Harry και το νέο πρόβλημα στο ζευγάρι

Τα όνειρα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry φαίνεται σταδιακά να καταρρέουν, αφού από την μέρα που μετακόμισαν στην Αμερική μέχρι και σήμερα... όλο προβλήματα αντιμετωπίζουν. Στις δυσκολίες λοιπόν του ζευγαριού προστέθηκε και η απόρριψη του ονόματος που ήθελαν να δώσουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό τους.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της The Sun, o δούκας και η δούκισσα του Sussex θέλησαν να δώσουν στον οργανισμό τους το όνομα Archwell, το οποίο εμπνεύστηκαν από το γιο τους, αλλά την αίτησή τους μπλόκαρε το United States Patent and Trademark Office μιας και ήταν "πολύ αόριστη" και δεν είχε συμπληρωθεί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ω, ναι! Καλά διαβάσατε. Το ζευγάρι μάλιστα έλαβε προειδοποίηση η οποία ανέφερε πως "Η περιγραφή που αναφέρει πως θα περιλαμβάνει ένα website με περιεχόμενο σχετικό με φιλανθρωπίες, εθελοντισμό και ευκαιρίες καριέρας είναι πολύ αόριστη και πρέπει να προσδιοριστεί προκειμένου να καθοριστεί η φύση του περιεχομένου".

Και ενώ τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα για το πρώην royal ζευγάρι, η Meghan φέρεται να έκανε το "κλασικό λάθος" που κάνουν πολλές γυναίκες: έφερε την μαμά της να μείνει μαζί με εκείνη, τον σύζυγό της και τον γιο τους. Αν και από την μια, η κίνηση αυτή ευκολύνει πολύ κάθε γυναίκα, στις πλείστες των περιπτώσεων δυσκολέψει κάθε ερωτική σχέση. Φυσικά, πρέπει να παραδεχτούμε πως το ζευγάρι δεν είναι όπως εμάς... και δεν έχει το σπίτι που έχουμε εμείς, οπότε τα πράγματα ίσως είναι ευκολότερα γι' αυτούς! Ο Harry πάντως, σύμφωνα με την The Sun, δεν είχε καμία αντίρρηση για το γεγονός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @Giro De Noticias-pb (@girodenoticias.pb) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ