ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Mετά από δύο βραβεία Oscar, τρία βραβεία BAFTA και δύο Χρυσές Σφαίρες, η Emma Thompson τιμήθηκε με τον τίτλο Dame για την προσφορά της στην υποκριτική. Και μέχρι εδώ όλα καλά. Να που όμως η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο παλάτι του Buckingham.

Η ηθοποιός λοιπόν, φορώντας ένα πράσινο κοστούμι με sneakers, πήγε στο παλάτι για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο της, το οποίο επρόκειτο να της δώσει ο Δούκας του Cambridge, με τον οποίο η Thompson γνωρίζεται και προσωπικά. "Αγαπώ τον Πρίγκιπα William", δήλωσε η ηθοποιός. Και κάπως έτσι, λίγο η γνωριμία, λίγο η αγάπη... έκαναν την ηθοποιό να θέλει να φιλήσει τον πρίγκιπα William. Συγκεκριμένα, κατά την παραλαβή του βραβείου της, όπως αποκάλυψε η ίδια είπε στον πρίγκιπα: 'Δεν μπορώ να σε φιλήσω ε;' Και τότε εκείνος της απάντησε: «Σε παρακαλώ όχι».

Αν και προφανώς πρόκειται για μια χιουμοριστική κίνηση εκ μέρους της Emma Thompson, ο William μας απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει την Kate, μιας και σίγουρα αν δεχόταν το φιλί, σίγουρα θα σχολιαζόταν έντονα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ