ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Επιτέλους η Oprah Winfrey απαντάει στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα μετά την επιδραστική ομιλία της στην βραδιά απονομής των τελευταίων Χρυσών Σφαιρών, όπου η ίδια έλαβε το βραβείο Cecil B. DeMille.

Την απάντηση την έδωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, όπου όπως ανέφερε μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να την πείσει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020, και αυτό θα ήταν ένα σημάδι από τον ίδιο τον Θεό. Στην τελευταία συνέντευξή της, η δημοφιλής παρουσιάστρια εξηγεί τους λόγους που δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες εκλογές, εν μέσω πιέσεων από χιλιάδες θαυμαστές της αλλά και πρόσωπα του στενού της κύκλου. «Προσευχήθηκα. Είπα, "Θεέ μου, αν πιστεύεις ότι πρέπει να κατέβω υποψήφια πρέπει να μου το δείξεις με κάποιο ξεκάθαρο σημάδι που να μην μπορώ να το παρερμηνεύσω», εξομολογείται. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το hashtag #OprahForPresident δημιουργήθηκε από τον κόσμο μετά τον εμπνευσμένο λόγο της για τα κακώς κείμενα στον χώρο του θεάματος και όχι μόνο στα βραβεία, όπου η Γουίνφρεϊ έκανε τους παριστάμενους να σηκωθούν όρθιοι και να την καταχειροκροτήσουν, συγκινώντας παράλληλα εκατομμύρια τηλεθεατές, στους οποίους υποσχέθηκε πως «μία νέα ημέρα θα ξημερώσει».

Λίγο αργότερα ο λόγος της Γουίνφρεϊ γινόταν το απόλυτο viral στο διαδίκτυο με χιλιάδες ανθρώπους να αντιπαραβάλουν τον δημόσιο λόγο και της σκέψη της Όπρα, με τη στάση του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Μετά τον παγκόσμιο αντίκτυπο της ομιλίας της, ο Gayle King, ένας από τους καλύτερους της φίλους, ικέτεψε την Γουίνφρεϊ να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας, αναφέροντάς της τα δεκάδες σημαίνοντα πρόσωπα που δήλωναν πρόθυμα να την υποστηρίξουν.

«Πάμπλουτοι άνθρωποι, δισεκατομμυριούχοι, με καλούσαν και μου έλεγαν "Μπορώ να σου βρω ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Θα αναλάβω εγώ την καμπάνια σου" (...) Ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που με παρότρυναν που άρχισα να το αναλογίζομαι. Δεν όφειλα να το σκεφτώ;», αναρωτιέται σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ