ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Ορίστε, το έκανα. Μου ζήτησες να παντρευτώ κάποια και το κανόνισα»

Από τότε που κυκλοφόρησε ο 4ος κύκλος του The Crown όλοι μιλάνε και πάλι για την πριγκίπισσα Diana και τον γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο.

Αν και η ίδια αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος royal από τον κόσμο δεν μπόρεσε να εισπράξει την ίδια αγάπη και από τον σύζυγό της ο οποίος εξαρχής είχε δώσει την καρδιά του στην τώρα γυναίκα του Καμίλα.

Στην 4η σεζόν της σειράς λοιπόν η οποία προωθήθηκε ιδιαίτερα δείχνοντάς μας το πανομοιότυπο νυφικό που φορούσε η πριγκίπισσα Diana στον γάμο της δεν παρουσιάζει όλα όσα έγιναν την ημέρα εκείνη.

Για αυτό τον λόγο είμαστε εμείς εδώ, για να σε πάμε μια βόλτα στο παρελθόν και την «χειρότερη ημέρα» στην ζωή της Diana όπως την είχε χαρακτηρίσει.

Καταρχάς, αν θέλετε να δείτε την πραγματική τελετή μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω βίντεο.

Αν πιστεύετε ότι η πρόταση γάμου ήταν βγαλμένη από παραμύθι κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Μάλλον ήταν περισσότερο μια διαδικασία η οποία έπρεπε να γίνει και να φεύγει από την μέση. Μετά από μόλις 13 ραντεβού ο 32χρονος Κάρολος ζήτησε από την 19χρονη Diana να παντρευτούν. Γονάτισε και της έδωσε το δακτυλίδι. Η ίδια όπως αναφέρει το βιβλίο Diana: In Her Own Words γέλασε ενώ ο Κάρολος δεν έκανε καν τον κόπο να την αγκαλιάσει ή να την φιλήσει. Μάλιστα όταν η Diana δέχτηκε εκείνος τηλεφώνησε στην μητέρα του Ελισάβετ λέγοντας «Ορίστε, το έκανα. Μου ζήτησες να παντρευτώ κάποια και το κανόνισα»…

Και μάλλον έπρεπε να το καταλάβουμε από νωρίς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού όταν οι δύο ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται δίνοντας συνέντευξη και ερωτήθηκαν αν είναι ερωτευμένη η Diana απάντησε «Φυσικά» με τον Κάρολο να συμπληρώνει «Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό»…
Είναι εύκολο να πεις ότι θέλεις να ακυρώσεις τον γάμο σου λίγο πριν γίνει όμως και πάλι είναι πολλά αυτά που πρέπει να εξηγήσεις και να σκεφτείς πριν το κάνεις. Ακόμα ποιο δύσκολο ήταν λοιπόν όλο αυτό για την πριγκίπισσα Diana η οποία έμαθε για την σχέση του Κάρολου με την Καμίλα και έτσι την Δευτέρα πριν την τελετή είπε στις αδελφές της ότι ήθελε να ακυρώσει τον γάμο. «Ήταν μπερδεμένη, αναστατωμένη και θυμωμένη από όσα είχαν συμβεί» αναφέρει ο βασιλικός βιογράφος Andrew Mortοn

Φυσικά η σειρά δείχνει την Diana να βρίσκει τα βραχιόλια που είχαν χαραγμένα τα "Gladys” και "Fred” τα οποία έφτιαξε ο Κάρολος για την αληθινή του αγάπη και να έχει κάποιους ενδοιασμούς.

Το ντοκιμαντέρ Charles and Di αναφέρει ότι ο Κάρολος ήταν και εκείνος τρομοκρατημένος για τον γάμο ενώ είχε πει για την Diana «είναι μοναδικά όμορφη, σας τέλεια παπαρούνα, αλλά είναι ακόμα παιδί»

Όχι, η Diana δεν ορκίστηκε στην τελετή να υπακούει τον Κάρολο. Στους όρκους της όμως αναφέρει ότι θα τον αγαπάει και θα τον στηρίζει. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια για εκμοντερνισμό της παράδοσης. Ακόμη αγχομένη όπως ήταν είπε σε λάθος σειρά τα ονόματα του Καρόλου, αντί για Charles Philip Arthur George, τον αποκάλεσε Philip Charles Arthur George.

Μια ακόμα φορά που έδειξε ο Κάρολος ότι όλο αυτό ήταν απλά μια διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει πριν να πάρει την θέση του στον θρόνο ήταν όταν μετά το τέλος της τελετής δεν φίλησε την Diana. Παρόλα αυτά το θυμήθηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham όπου και τελικά αντάλλαξαν ένα φιλί.

Όπως είπαμε και πιο πάνω η Diana είχε δηλώσει μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο ότι η ημέρα του γάμου τους ήταν και η χειρότερη της ζωής της συμπληρώνοντας «αν μπορούσα να γράψω μόνη μου το σενάριο της ζωής μου θα έβαζα τον άντρα μου να φεύγει με τη γυναίκα που αγαπούσε και να μην γυρίζει ποτέ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Diana  |  Κάρολος  |  γάμος  |  The Crown  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ