ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

O Bill Gόρates έκανε δώρο στον Warren Buffett... και μάθαμε τι ήταν!

Well, η αλήθεια είναι πως όταν γιορτάζουν οι δικοί μας φίλοι, όσο και αν τους αγαπάμε... τα δώρα που τους κάνουμε κυμαίνονται σε ένα συγκεκριμένο budget. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας δισεκατομμυριούχος κάνει δώρο σε έναν άλλον δισεκατομμυριούχο; Στο σημείο αυτό θα αναρωτιέστε γιατί σας κάνουμε την ερώτηση αυτή. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως!

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, ο Warren Buffett γιόρτασε τα 90α του γενέθλια και ο πολύ καλός του φίλος Bill Gates του έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο... και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο αντικείμενο αξίας εκατομμυρίων, αλλά για μια τούρτα Oreo - που έφτιαξε ο ίδιος!


O Warren Buffet

Για την περίσταση μάλιστα ο Bill Gates δημιούργησε ένα ξεχωριστό βίντεο, το οποίο επενδύθηκε μουσικά από το τραγούδι «You Got a Friend». Μιλώντας για το εγχείρημά του, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε στο People πως ο λόγος που αποφάσισε να φτιάξει την συγκεκριμένη τούρτα είναι επειδή «μία από τις πρώτες φορές» που ο Buffett έμεινε με την οικογένεια Gates, «άνοιξε ένα πακέτο με Oreo για να φάει στο πρωινό... και τότε τα παιδιά μας ζήτησαν αμέσως να φάνε κι αυτά μερικά. Μπορεί να δίνει κακό παράδειγμα στους νέους, είναι ωστόσο μία δίαιτα που με κάποιο τρόπο λειτουργεί για τον ίδιο», είπε ο ίδιος με χιουμοριστικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ