ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Γράφοντας «μια φορά και ένα καιρό» και κάνοντας tag τον Πρόεδρο της Αμερικής και τον σύζυγό του, η Pamela Anderson μοιράστηκε στο twitter μια σπάνια throwback συλλογή από φωτογραφίες σε πάρτι γενεθλίων του Donald Trump, στο οποίο είχε παρευρεθεί το 2005.  

Όπως βλέπουμε μέσα από την δημοσίευση της 52χρονης ηθοποιού, ο Trump στέκεται ανάμεσα στην Pamela που φορά λευκά, και τη Melania που είναι ντυμένη στα μαύρα.  

Να τονίσουμε πως η ανάρτηση της ηθοποιού δεν είναι καθόλου τυχαία. Η Pamela έκανε την δημοσίευση μετά από μια επιστολή που έστειλε η ίδια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, περιμένοντας από εκείνον και τη σύζυγό του να να κινητοποιηθούν για τον φίλο της, Julian Assange - ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks- που κρατείται σε φυλακή της Βρετανίας εξαιτίας του ότι κατηγορείται για κατασκοπεία από την Ουάσινγκτον και απειλείται με έκδοση στις ΗΠΑ. 

Όσο αφορά την επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματός της, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  η Pamela έγραψε: "Εάν προχωρούσατε σε απονομή χάριτος στον Julian Assange και δεν επιτρέπατε το νομικό προηγούμενο της έκδοσης δημοσιογράφου που δημοσιεύει στοιχεία και μία ζωή υπό βασανιστήρια, τότε οι άνθρωποι θα χαιρέτιζαν την ενέργειά σας".  

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Θα σας θυμούνται για πάντα ως τον πρωταθλητή που έμελλε να είστε και ο λαός θα σας επαινούσε πραγματικά για μια τέτοια χειρονομία".  

"Θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως κληρονομιά σας στον κόσμο και οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να εξαπατηθούν ποτέ ξανά” αναφέρει. 

Να τονίσουμε ότι στην επιστολή της η Pamela εγκωμιάζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εξυμνώντας τη σχέση του με τη Melania και την επικράτησή του έναντι της Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016. "Η ακεραιότητα ήταν σίγουρα το βασικό στοιχείο που νίκησε τη Hillary και έφερε στον κόσμο αυτό το σπουδαίο ζευγάρι" προσθέτει. 

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτός ο εγκωμιασμός για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, μας κάνει τρομερή εντύπωση αφού στο η ίδια είχε δηλώσει πιο παλιά  στο The Hollywood Reporter, ότι είχε πληρωθεί για να πάει στα γενέθλια του Trump το 2005 με 500 δολάρια, χωρίς να θυμάται μετά, καν το όνομα της Melania 

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Anderson:

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ