ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Χωρίς σταματημό έρχονται οι πληροφορίες από τα αμερικάνικα μέσα για την υποτιθέμενη επανασύνδεση, υστέρα από 17 χρόνια, του ηθοποιού Ben Affleck και της λατίνας superstar, Jennifer Lopez.

Η τελευταία, σύμφωνα με το TMZ, θέλει τον ηθοποιό να έστελνε «ρομαντικά» emails στην JLo από τον περασμένο Φεβρουάριο (2021), με περιεχόμενο κάτι πολύ περισσότερο από αυτό δύο «καλών φίλων» όπως ισχυρίστηκαν οι ίδιοι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nuevoculture (@nuevoculture)

Συγκεκριμένα, σε αυτά, ο Affleck εκφράζει «την αγάπη και την λαχτάρα του για την Jen» κάνοντας της φιλοφρονήσεις για την εμφάνισή της από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της “Shotgun Wedding”.

Ο ίδιος της έγραφε για το πόσο πολύ ήθελε να είναι κοντά της στην Δομινικανή Δημοκρατίας (όπου γίνονταν και τα γυρίσματα), αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων, της ταινίας “The Tender Bar” που γυριζόταν στη Βοστώνη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JLo Leading Fan Page (@jlover_28)

Ωστόσο η ίδια πηγή, καταλήγει στο ότι το φλερτ συνεχίστηκε με την JLo να λέει πως ο Affleck κατάφερε να «έχει την καρδιά της» με όσα της γράφει, με την ανταλλαγή των «ρομαντικών μνημάτων» να κρατά μέχρι τα τέλη του Απρίλη (2021)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ