ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητά

Tα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον αγαπημένο της Βύρωνας Βασιλειάδη. Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου αψηφώντας τον κορωνοϊό στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων την Μύκονο.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητά σύμφωνα με το Tlife και υπήρχαν security σε όλο τον χώρο όμως η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή.

Παντρεύτηκαν στην παραλία του Αγραρίου αν και αρχικά ο γάμος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Tlife η νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι και φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό made in Vrettos Vrettakos. Κουμπάροι ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Την Εριέττα συνόδευσε στην εκκλησία η μητέρα της Μαριάννα Λάτση η οποία ήταν εξίσου κομψή και εντυπωσιακή. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση 100 ατόμων στην παραλία του Αγραρίου. Η διακόσμηση ήταν ιδιαίτερη και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος η Τάμπτα και η ροκ μπάντα 1550

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ