ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τι είπε το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν σίγουρα από τις γυναίκες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οντισιόν του τρίτου κύκλου του Greece's Next Top Model. Μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή στο παιχνίδι, αποχώρησε μετά από μια ατυχία αλλά επέστρεψε μαζί με ακόμα τρεις, που επέλεξε ο Joel Bough, Head of Scouting του πρακτορείου Elite London. Με δυναμισμό και πιο αποφασισμένη από ποτέ κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μιλώντας στην LIFO, στην πρώτη της ολοκληρωμένη συνέντευξη, η Παρασκευή αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα παιδικά της χρόνια αλλά και την εμπειρία της σαν Τσιγγάνα σε σχολείο στην Πάτρα. 

''Όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σχολείο στην Πάτρα, σίγουρα υπήρχαν κάποιοι που δεν με ήθελαν στην τάξη ‒ όχι τα άλλα παιδάκια, τα παιδιά είναι αθώα, οι γονείς είναι αυτοί που τους βάζουν ζιζάνια. Υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν στο παιδί τους "μην κάνεις παρέα με την Τσιγγάνα, μπορεί να σου πάρει τα πράγματα, θα σε πειράξει". Αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ στην αρχή, σιγά-σιγά όμως το ξεπέρασα, είπα "αυτή είμαι, τους αρέσω δεν τους αρέσω". Όσο μεγαλώνεις, αποκτάς τις δικές σου άμυνες.

Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έχουν ζήσει πολύ δύσκολα χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ό,τι θέλαμε, μας έλειπαν πολλά πράγματα, αλλά μας έστελναν στο σχολείο πολύ περιποιημένες, καθαρές, καλοντυμένες. Η μαμά μου δεν ήθελε να ξεχωρίζουμε και να βρίσκουν αφορμή να μας σχολιάζουν. Υπήρχαν παιδάκια στο σχολείο, όμως, τσιγγανάκια, που στο σπίτι τους ήταν άθλιες οι συνθήκες, το ντύσιμό τους δεν ήταν καλό και δεν ερχόντουσαν κάθε μέρα στο σχολείο, αλλά οι δικοί μου μας πρόσεχαν πάρα πολύ και τους ευγνωμονώ γι' αυτό. Κι ας μας έλειπαν κάποια πράγματα''.

Όλα όμως εξελήχτηκαν όμορφα, αφού όπως λέει η ίδια στη συνέχεια της συνέντευξη, βγαίνοντας από το GNTM μπήκε σε ένα από τα καλύτερα πρακτορεία της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ