ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μια δυσάρεστη και απρόσμενη είδηση «κτύπησε την πόρτα» στην Meghan Markle και τον πρίγκιπας Harry χθες, 19 Νοεμβρίου.

Ένα κορίτσι που θαύμαζαν και οι δυο ιδιαίτερα έχασε την ζωή της στην ηλικία των μόλις 19 της χρόνων. Ο λόγος για την Eva McGauley, την οποία είχαν γνωρίσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία πριν από περίπου έναν μήνα. Ποια όμως ήταν η Eva και γιατί τράβηξε την προσοχή του βασιλικού ζεύγους;

Η Eva McGauley σε ηλικία 15 ετών είχε διαγνωσθεί με ρινοφαρυγγικό καρκίνο, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου που επηρεάζει κεφάλι και λαιμό, όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω έως σήμερα. Η Eva δημιούργησε το Evas Wish, το οποίο μέχρι σήμερα είχε συγκεντρώσει 65.000 δολάρια για πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και την υποστήριξη αυτών που επηρεάζονται από αυτήν. Και προφανώς ένα κορίτσι σαν και αυτή, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την Δούκισσα, η οποία φημίζεται για τις φεμινιστικές της τάσεις.

Αναλυτικότερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex γνώρισαν τη νεαρή κοπέλα στη Νέα Ζηλανδία, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι τρεις τους επρόκειτο να συναντηθούν στο Auckland. Οι γιατροί ωστόσο ενημέρωσαν πώς το ταξίδι αυτό ήταν ανέφικτο για το κορίτσι. Σύντομα η Meghan και ο Harry την προσκάλεσαν για μία γρήγορη συνάντηση στα γραφεία της Κυβέρνησης. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά στο κορίτσι αυτό και χωρίς καμία αμφιβολία, η είδηση του θανάτου της, τους πόνεσε πολύ.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ