ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Pippa Middleton να διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και να ετοιμάζεται σύντομα να γίνει μαμά, ωστόσο η ενασχόλησή της με την γυμναστική δεν έχει σταματήσει… επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η αγάπη της για την γυμναστική είναι τεράστια!

Η μικρή αδερφή της Kate Middleton που περιμένει το πρώτο της παιδί, σε δηλώσεις της στο περιοδικό Waitrose Weeked, αποκάλυψε πως το κολύμπι την βοηθά να ξεπερνά τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της! Ναι… καλά ακούσατε!

«Το κολύμπι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου δίνει το υπέροχο αίσθημα που νιώθεις πως δεν έχεις βάρος. Από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω πως είναι η πιο ευχάριστη μορφή άσκησης με πολλά οφέλη. Είναι ασφαλές να κολυμπάς σε όλη την εγκυμοσύνη και δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά στη ρουτίνα σου όπως συμβαίνει με άλλα αθλήματα στην εγκυμοσύνη.»

Η Pippa επίλεξε μάλιστα να φωτογραφηθεί με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό αξία 84 δολαρίων μέσα σε πισίνα μαζί με τον προπονητή της και αποκάλυψε πως με το κολύμπι ξεπέρασε το πρήξιμο στο σώμα και ειδικά στα πόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ