ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Γέμισε το instagram με φωτογραφίες από τον γάμος των George Clooney και Amal Alamuddin. Η νεόνυμφη διάλεξε να μοιραστεί με το κοινό, μερικές φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, μέσω των social media. Στα πλάνα, βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει τρισευτυχισμένο στον φακό, με ένα τεράστιο χαμόγελο και με τρελή διάθεση.

Τους βλέπουμε επίσης να κόβουν την γαμήλια τούρτα, να κοιτάζονται γλυκά στα μάτια, αγκαλιασμένους στον πρώτο τους χορό ως νεόνυμφο, ενώ δίπλα τους κοιτάζουν καμαρωτοί οι γονείς της νύφης. Η Amal δεν δίστασε να μοιραστεί ακόμη πιο προσωπικές της στιγμές μαζί μας, ανεβάζοντας φωτογραφία που την δείχνει με την ρόμπα της, πριν ακόμη βάλει το εντυπωσιακό της νυφικό. Στη συνέχεια την βλέπουμε να ποζάρει με σέξι διάθεση, με ένα μίνι 20s φόρεμα και τον Clooney να αγγίζει τρυφερά την γάμπα της.

Λίγο πριν, οι νεόνυμφοι φρόντισαν να πουλήσουν αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου τους στα περιοδικά «People» και «Hello», για ένα μεγάλο ποσό το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό, πληροφορίες όμως το θέλουν να κυμαίνεται από τα 4 μέχρι τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού, ήταν μέσα στη χλιδή και ξόδεψαν μάλιστα σχεδόν 70.000 ευρώ μόνο για ποτά.

Για το πεντάστερο ξενοδοχείο «Cipriani», που κλείστηκε εξολοκλήρου για τους celebrity και μη καλεσμένους,  δόθηκαν 47.500 ευρώ ενώ τα λουλούδια κόστισαν 197.000 ευρώ. Οι νιόπαντροι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα άλλων διάσημων ζευγαριών και θα προσφέρουν τα χρήματα από τα δικαιώματα των φωτογραφιών, σε διάφορες οργανώσει που μάχονται για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών θα είναι και η «Satellite Sentinel Project», που ιδρύθηκε το 2012 από τον γαμπρό και διάσημους φίλους του, όπως είναι ο Matt Damon.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ