ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μήπως οι δύο γυναίκες ήταν πράγματι φίλες;

Με την προβολή του νέου κύκλου της σειράς του Netflix «The Crown», οι royals της Βρετανίας και οι πραγματικές σχέσεις τους γίνονται το Νο1 θέμα συζήτησης παγκοσμίως.

Παρακολουθώντας τα επεισόδια της σειράς, μια από τις απορίες που δημιουργούνται είναι το αν η πριγκίπισσα Diana ήταν πράγματι φίλη με την Καμίλα ή αν οι σχέσεις τους ήταν εχθρικές. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Καμίλα ήταν στην ζωή του πρίγκιπα Κάρολου πολύ πιο πριν γνωρίσει την Diana. Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν σχέση στις αρχές αρχές της δεκαετίας του ’70, αλλά χώρισαν όταν ο Κάρολος έφυγε για το ναυτικό το Φεβρουάριο του 1973. Λόγω του ότι ο πρίγκιπας δεν της είχε κάνει πρόταση γάμου, πριν καν αυτός επιστρέψει, παντρεύτηκε τον πρώην τότε σύντροφό της, Andrew Parker Bowles. Παρά τον γάμο της όμως, εξακολούθησε να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Κάρολο... σε σημείο που όπως αναφέρει το Ε! News, ο πρίγκιπας βάφτισε τον γιο της Tom. Όταν ο πρίγκιπας γνώρισε την Diana, οι δυο τους εξακολουθούσαν να είναι φίλοι... και η γνωριμία της Καμίλα με την Diana ήταν αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με το βιβλίο The Duchess: Camilla Parker Bowles and the Love Affair That Rocked the Crown και την royal expert Penny Junor, ο πρίγκιπας έκρυψε αρχικά από την Diana την πραγματική σχέση του με την Καμίλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @_charles_and_family

Αν και δεν είναι πιθανό οι δύο γυναίκες να ήταν κολλητές, φαίνεται πως διατηρούσαν καλές σχέσεις. Στις 24 Οκτωβρίου 1980, στο Ludlow Racecourse, όπου παρακολούθησαν τον Κάρολο να ανταγωνίζεται σε μια ιπποδρομία, φωτογραφήθηκαν μαζί και έδειχναν ιδιαίτερα cool.

Στην συνέχεια ωστόσο τα πράγματα μεταξύ των δύο γυναικών φαίνεται να αλλάξαν και η αντιζηλία ήταν πλέον εμφανής. Να θυμίσουμε πως η πριγκίπισσα Diana σε συνέντευξή της το 1995 στο BBC One’s Panorama, δήλωσε «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε υπήρχε συνωστισμός».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by *AMAIA* (@_siempreconestilo_)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ