ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μπορεί να τη γλύτωσε από τον ξυλοδαρμό της Rihanna πριν από δύο χρόνια περίπου, ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα με τις αστυνομικές Αρχές είναι σκούρα για τον Chris Brown.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο τραγουδιστής μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή εξαιτίας ενός τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη και έδωσε ψευδή στοιχεία.

Ο 24χρονος ράπερ κατηγορείται ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 21 Μαΐου κοντά σε περιοχή του βόρειου Λος Άντζελες εγκαταλείποντας το σημείο του συμβάντος, χωρίς να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως για παράδειγμα άδεια οδήγησης του οχήματός του, δίπλωμα και ασφάλεια.

Ο ίδιος αρνείται ότι εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος γράφοντας στο Twitter του ότι έχει άδεια και δίπλωμα οδήγησης και πως έδωσε στη γυναίκα οδηγό του άλλου αυτοκινήτου όλα τα απαραίτητα στοιχεία του, αλλά έφυγε όταν αντιλήφθηκε τους paparazzi να τον πλησιάζουν.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Δεν υπάρχει hit & run, βγήκα από το αυτοκίνητο και αντάλλαξα στοιχεία. Αυτό είναι πραγματικά γελοίο».

Ξένα tabloids αναφέρουν πως ο Chris Brown όντως έδωσε τα στοιχεία του στη γυναίκα του άλλου αυτοκινήτου όμως ήταν ψευδή. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι κατηγορίες που βαρύνουν τον ράπερ επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Chris Brown  |  Rihanna  |  gossip  |  celeb  |  news

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ