ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Παρόλα αυτά η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει την αγαπημένη της εγγονή να νιώσει καλύτερα

H γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης έγινε υπό άκρα μυστικότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με λιγοστούς καλεσμένους. Τόσο λίγους που έλειπαν ακόμα και τα πιο κύρια μέλη της οικογένειας. Όχι δεν μιλάμε για τους Sussex οι οποίοι βρίσκονται στο L.A αλλά για τον πατέρα της Βεατρίκης και γιο της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Andrew.

Είναι πραγματικά λυπηρό να παντρεύεσαι και να μην έχεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα δίπλα σου πόσο μάλλον τους ανθρώπους που σε έφεραν στην ζωή.

Παρόλα αυτά η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει την αγαπημένη της εγγονή να νιώσει καλύτερα σε αυτή την ξεχωριστή της ημέρα. Της παραχώρησε ένα παλιό της φόρεμα το οποίο η πριγκίπισσα με μερικές μετατροπές φόρεσε ως νυφικό όπως επίσης και την τιάρα που φόρεσε η ίδια στον γάμο της το 1947 και που κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει φορέσει ποτέ.

Πίσω στον πρίγκιπα Andrew, εκείνος δεν φάνηκε πουθενά, ούτε στην εκκλησία αλλά ούτε και αργότερα στην δεξίωση. Ο λόγος που εικάζουμε ότι δεν βρέθηκε εκεί είναι η εξελίξεις στην υπόθεση Epstein μετά την σύλληψη της «μαστροπού» του Ghislaine Maxwell.

Ο πρίγκιπας Andrew απαλλάχθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και τη σχέση του με τον αυτόχειρα χρηματιστή και την Ghislaine Maxwell. Ο πρίγκιπας Andrew επισκέφτηκε μάλιστα αρκετές φορές και το γνωστό νησί των οργίων στην Καραϊβική ενώ ακόμα δεν έχει καταθέσει για την υπόθεση.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ