ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το 2000 ο πρίγκιπας έβγαινε με το μοντέλο Caprice Bourret

Ο πρίγκιπας Andrew άφησε supermodel να κάτσει στον θρόνο του παλατιού σύμφωνα με δημοσίευμα της Page six.

O σκανδαλώδης πρίγκιπας Andrew δεν σταματάει να φέρνει πονοκέφαλο στην Βασίλισσα και να αναστατώνει το παλάτι.

Το 2000 ο πρίγκιπας έβγαινε με το μοντέλο Caprice Bourret η οποία πρόσφατα συμμετείχε στο Dancing On Ice.

Φίλοι της την Κυριακή δήλωσαν στην The Sun ότι αρχικά στην Caprice δεν άρεσε ο πρίγκιπας όμως ένιωσε γοητευμένη που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας την φλέρταρε. Πριν καν το καταλάβει βρέθηκε δύο φορές στο παλάτι για δείπνο.

«Την πήγε στο παλάτι δύο φορές και σε μία από τις δύο της επισκέψεις έκατσε στον θρόνο της βασίλισσας» αναφέρει πηγή στην UK paper. «Είδε ένα bowl από το παλάτι που της άρεσε και ζήτησε από τον πρίγκιπα να το «κλέψει» για να το δώσει στην μητέρα της.» Ισχυρίζεται ότι ο Andrew την άφησε και η μητέρα της το λάτρεψε.

 

Είναι ιδιαίτερα παράξενο αναφέρει πηγή που ο Andrew μπορούσε να παίρνει τόσο εύκολα κόσμο στο παλάτι και ιδιαίτερα το γεγονός ότι την άφησε να καθίσει στον θρόνο αφού μπορούσε ανά πάσα στιγμή να εμφανιστεί η βασίλισσα εκεί.

Η σχέση του φυσικά χαρακτηρίστηκε ως πλατωνική. «Από μεριάς της δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση αφού δεν την άρεσε.»

Ο ανιψιό τους πρίγκιπα Harry ήταν τότε 16 χρόνων όπως αναφέρει η πηγή και «ζήλευε» τον θείο του αφού είχε και αφίσες της Caprice στο δωμάτιό του στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινέ.

Αργότερα η Caprice γνώρισε τον Andrew στην masseuse της Denise Martell με την οποία όπως φαίνεται διατηρούσε δεσμό για ένα χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ