ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Καταρχήν ακούγοντας τις λέξεις «royals» και «τατουάζ» σκεφτόμαστε πως οι δυο όροι δεν συνδέονται, μιας και η βασιλική οικογένεια μας έχει συνηθίσει σε αρκετά αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς. Οπότε κάπως έτσι δεν θα περιμέναμε ποτέ να επιτρέπονται τα τατουάζ, έτσι δεν είναι; Κι όμως τα τατουάζ φαίνεται ότι ιστορικά έχουν συνδεθεί με τη μοναρχία ως σύμβολα καλής θέλησης… και κάπως έτσι μερικοί royls έχουν τατουάζ.

Για παράδειγμα, το 1862, ο Πρίγκηπας Albert Edward, μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Victoria, βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ ως μέρος ενός βασιλικού ταξιδιού, και έκανε ένα τατουάζ με πέντε σταυρούς και τρεις κορώνες, για να τιμήσει το ταξίδι του αυτό. 20 χρόνια αργότερα, οι γιοι του Albert Victor και George, στην επίσκεψή τους στην Ιερουσαλήμ, έκαναν το ίδιο τατουάζ.

Το παράδειγμά του στην συνέχεια ακολούθησαν και αρκετά άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών.

Ποιοι λοιπόν royals έχουν τατουάζ; H Πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας, έχει έναν ήλιο στο πίσω μέρος του λαιμού της, μια πεταλούδα στα πλευρά της, καθώς και ένα μικρό τατουάζ στον αστράγαλο. H πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό, κόρη της Grace Kelly και του Rainier III, έχει ένα στεφάνι από λουλούδια γύρω από τον καρπό της, έναν δράκο στη σπονδυλική της στήλη και δύο δελφίνια στον αστράγαλό της. Θες και άλλους;

Η ξαδέρφη του Πρίγκηπα William και του Πρίγκηπα Harry, Lady Amelia Windsor, έχει αρκετά τατουάζ σε εμφανή σημεία. Η Lady Amelia φαίνεται ότι μπορεί να εξαιρεθεί από τους αυστηρούς κανόνες της βασιλικής οικογένειας, λόγω της απόστασης που έχει από το Παλάτι.

Και κάπου εδώ μάλλον και εσύ αναρωτιέσαι αν κάποια στιγμή δούμε και τις Meghan Markle – Kate Middleton με τατουάζ. Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική… αλλά u never know!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ