ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μπορείτε να φανταστείτε;

Μετά από την τεράστια επιτυχία της κοινής εμφάνισης της Jennifer Lopez και της Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl, μέρα με την μέρα, έρχονται στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε και κάτι που αφορά την αμοιβή των δύο λατίνων σταρ και ομολογουμένως μείναμε άφωνοι! 

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Forbes οι δύο pop stars για την συμμετοχή τους δεν αμείφθηκαν ούτε και με ένα ευρώ! Αυτό όμως δεν είναι κάτι που τις ξάφνιασε, αφού από την αρχή και οι δύο τους ήταν διατεθειμένες να εμφανιστούν χωρίς αμοιβή - ακόμα και να καλύψουν κάποια έξοδα παραγωγής μέσω της δισκογραφικής τους - προκειμένου να έχουν αυτή την τεράστια τηλεοπτική προβολή.  

Σε οικονομικούς όρους, η εν λόγω συναυλία κόστισε στην Lopez περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και στην Shakira 1.4 εκατομμύρια... αφού τόσα χρεώνουν σε κάθε τους περιοδεία! Φυσικά, οι δυο τους μπορεί να μην κέρδισαν χρήματα, αλλά σίγουρα η δημοφιλία τους αυξήθηκε - και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η εμφάνιση του Justin Timberlake το 2018 στο Super Bowl, έκανε τις αναζητήσεις του στο Spotify να αυξηθούν κατά 214% και αυτό από μόνο του λέει πολλά! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ