ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο λόγος που παραμένει στην Μ.Βρετανία.

Αφού είδαμε την επιστροφή του στα βασιλικά ανάκτορα του Windsor τώρα έμεινε να λύσουμε δύο αναπάντητα ερωτήματα, ο λόγος για τον Πρίγκιπα Harry. Το ένα είναι πότε αναμένεται να επιστρέψει στην Αμερική και την σύζυγό του, και το δεύτερο είναι γιατί δεν έχει φύγει μέχρι τώρα.

Αρχικά ο ίδιος είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψής του στο Frogmore Cottage έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στο Κάστρο του Windsor και να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Ενώ πηγές σημειώνουν ότι η υποδοχή του μετά και έναν χρόνο απουσίας δεν ήταν και η πιο θερμή. Τα δημοσιεύματα (Page Six) είχαν αναφέρει ότι αναμενόταν ο ίδιος να μεταφερθεί πίσω στο σπίτι του στο Montecito σήμερα (20/04/21) έτσι ώστε να βρεθεί πίσω στην οικογένειά του.

Από την άλλη η Daily Mail, υποστηρίζει ότι ο Harry θα παραμείνει για ακόμη λίγες μέρες έτσι ώστε να γιορτάσει με την γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ τα γενέθλιά της, στις 21 Απριλίου (γίνεται 95 ετών). Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Πρίγκιπας Harry όταν έκλεισε εισιτήρια για να ταξιδέψει στο Λονδίνο, άφησε εκείνο της επιστροφής ανοιχτό.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ