ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η πολυτελής βίλα του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην κοιλάδα Νάπα, στην Καλιφόρνια, πουλήθηκε τελικά σε οικογένεια Γάλλων οινοπαραγωγών στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ηθοποιός είχε προσπαθήσει να πουλήσει την «villa Sorriso», όπως ήταν το όνομά της και το 2012 στην τιμή των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Τότε, δεν είχε βρεθεί αγοραστής, αλλά o δημοφιλής ηθοποιός είχε προσπαθήσει να την πουλήσει και πάλι τον Απρίλιο του 2014, λίγους μήνες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, στην τιμή των 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εκείνη την περίοδο ο πρωταγωνιστής του «Καλημέρα Βιετνάμ» και πολλών άλλων κινηματογραφικών επιτυχιών είχε δηλώσει στο περιοδικό Parade Magazine: «Υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν. Η ζωή μου συρρικνώνεται. Πουλάω τη βίλα στη Νάπα, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω πλέον τα έξοδά της».

Πρόσφατα η βίλα πουλήθηκε στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων και οι αγοραστές είναι μια γνωστή οικογένεια οινοπαραγωγών από το Μπορντό της Γαλλίας. Ο Άλφρεντ Τεζερόν και οι δύο ανιψιές του, Μελανί και Φιλιπίν, αγόρασαν την βίλα του Αμερικανού ηθοποιού και, όπως δήλωσε ο Άλφρεντ Τεζερόν, στόχος της οικογένειας είναι να αξιοποιήσουν τον αμπελώνα και να παράγουν κρασί των ποικιλιών Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc.

Η πολυτελής βίλα κατασκευάστηκε το 2003 σύμφωνα με τις οδηγίες του ίδιου του ηθοποιού και αποτελείται από τρεις ορόφους. Η βίλα, με έκταση 20.000 τ.μ. διαθέτει μεταξύ άλλων, έξι δωμάτια, κατοικία για τους φιλοξενούμενους, έξι μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις, μια μικρή λίμνη, γκαλερί, θέατρο, αμπελώνα, ελαιώνα με 100 ελαιόδεντρα και κλιματιζόμενη κάβα κρασιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ