ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Μου φαίνεται αδιανόητο να βλέπω ότι ντρέπονται κορίτσια γεματούλικα να βάλουν μπικίνι ενώ οι ανεγκέφαλοι δεν ντρέπονται»

H Δανάη Μπάρκα κόρη της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην παρουσίαση του πρωινού στο νέο MEGA ενώ πρόσφατα τα ξαναβρήκε με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φοράει μπικίνι και γράφει «Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδόν). Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους, να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται, να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Καλημέρα ».

Μετά από αυτό το όμορφο μήνυμα το οποίο έγραψε και την φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε άλλο ένα κείμενο αυτή την φορά στα Instastory της στο οποίο τόνισε ότι λαμβάνει πολλά διθυραμβικά σχόλια σε σχέση με τις φωτογραφίες που ανεβάζει φορώντας μαγιό. Μέσα από το κείμενό της αναρωτιέται πως το θέμα αυτό είναι ταμπού και πως υπάρχουν άτομα που μένουν στο σώμα του άλλου και προκαλούν αμηχανία σε κορίτσια κυρίως τα οποίο χαρακτήρισε σεξιστικό.

«Μου φαίνεται αδιανόητο να βλέπω ότι ντρέπονται κορίτσια γεματούλικα να βάλουν μπικίνι ενώ οι ανεγκέφαλοι δεν ντρέπονται να κυκλοφορήσουν έξω που αυτό θα ήταν πιο ορθό από την πρώτη περίπτωση...»

Δείτε την συνέχεια του κείμενου που έγραψε στην πιο κάτω εικόνα

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ