ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Πότε, πού και γιατί θα γίνει επανασύνδεση

Όπως μεταδίδουν οι Sunday Times, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται για επανασύνδεση με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Αν τους επιτρέψει η πανδημία του κορωνοϊού, οι Sussexes θα επισκεφτούν την Μεγάλη Βρετανία για να δώσουν το παρών τους στην ετήσια παρέλαση Trooping of the Colour, που πραγματοποιείται για τα γενέθλια της βασίλισσας στις 12 Ιουνίου.

Η στρατιωτική παρέλαση στα 95α γενέθλια της Ελισάβετ θα είναι η πρώτη εθνική γιορτή που δε θα αναβληθεί από όταν ξέσπασε η πανδημία - αν όντως πραγματοποιηθεί. 
Το 2020 η βασίλισσα εμφανίστηκε χωρίς την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στους αντίστοιχους εορτασμούς που διοργανώθηκαν εκτάκτως στο κάστρο του Windsor- κανονικά γίνονται στο παλάτι του Buckingham.

«Το παρόν σχέδιο είναι να πραγματοποιηθεί κανονικά η παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας στο Λονδίνο, με το σκεπτικό ότι μπορεί να χρειαστεί βέβαια να προσαρμοστεί ή να περιοριστεί ανάλογα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές», δήλωσε υπάλληλος του παλατιού στην εφημερίδα.

H τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έγινε στις 9 Μαρτίου του 2019 στο Αββαείο του Westminster.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ