ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το μεγάλο λάθος και ο περίεργος ρόλος της βοηθού της Melania Trump

Όσο περίεργο και αν μας ακούγεται, σύμφωνα με πηγές του ξένου Τύπου η Melania Trump έχασε την ευκαιρία της να γίνει εξώφυλλο του περιοδικού Tatler για το τεύχος του Νοεμβρίου από την Meghan Markle και αυτό εξαιτίας του ότι η προϊσταμένη του προσωπικού της δεν είχε διαπραγματευτεί αναλόγως!

Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της Donald Trump και όπως ήταν λογικό, πολλά περιοδικά διεκδικούσαν την Πρώτη Κυρία για μια συνέντευξη. Η βοηθός της, πήρε την απόφαση να αγνοήσει μεγάλους οίκους και να συμφωνήσει η Melania Trump να δώσει την μοναδική αποκλειστική συνέντευξη κατά την εκστρατεία του συζύγου της στο γνωστό περιοδικό Tatler. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Να που όμως η Stephanie Grisham η πιο αξιόπιστη υπάλληλος της Πρώτης Κυρίας, δεν διαπραγματεύτηκε μια συμφωνία για το εξώφυλλο... πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα αντί για την Melania να δούμε την Meghan Markle σε αυτό!

Όπως αναφέρουν πάντως πηγές κοντά στον Λευκό Οίκο, αυτό δεν είναι το μοναδικό λάθος της Grisham και ουκ ολίγοι επιμένουν πως η συγκεκριμένη υπάλληλος πρέπει να απομακρυνθεί όσο το γρηγορότερο.

Να θυμίσουμε πως αυτό δεν είναι το πρώτο εξώφυλλο που έχασε η Melania Trump. Στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2018, η σύζυγος του Donald Trump "χώθηκε" στις σελίδες της Vogue και το εξώφυλλου του τεύχους κοσμούσε η Beyonce.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ