ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζεις, η Nicole Kidman στο παρελθόν ήταν Σαϊεντολόγος. Στα 90’s όμως, λίγο πριν από τον γάμο της με τον Tom Cruise, έπαψε να ασπάζεται τις πεποιθήσεις της θρησκείας.

Αρκετά χρόνια αργότερα, έμελλε να είναι και τα παιδιά της μέλη της εν λόγω θρησκείας. Για το γεγονός αυτό, κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα. Ανάμεσα στα επικρατέστερα σχόλια αποτέλεσε η εντύπωση πως η γνωστή ηθοποιός, ήταν αντίθετη με το γεγονός, πράγμα που «χάλασε» τις σχέσεις τους. Και μπορεί η ίδια να απέφευγε για καιρό να μιλήσει, ωστόσο τελικά το έκανε.

Η ηθοποιός έσπασε επιτέλους την σιωπή της. Η ίδια λοιπόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Who, μίλησε για τα δυο μεγάλα της παιδιά: την 25χρονη Isabella Cruise και τον 23χρονο Connor Cruise, τα οποία όπως και ο διάσημος μπαμπάς τους Tοm Cruise είναι Σαϊεντολόγοι και τελικά αποκάλυψε πώς αισθάνεται γι’ αυτό.

"Τα μεγαλύτερα παιδιά μου είναι ενήλικες  και είναι πλέον σε θέση να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Έχουν επιλέξει τη Σαϊεντολογία και η δική μου δουλειά ως μητέρα είναι τα αγαπώ", είπε η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα.

Στην συνέχεια η Nicole Kidman τόνισε πως είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την οικογένειά της και γι’ αυτό αποφεύγει να μιλά δημόσια γι’ αυτά.
Τέλος η ίδια πρόσθεσε πως θεωρεί πως κάθε παιδί, ό,τι και αν κάνει θα πρέπει να ξέρει πως η μητέρα του πάντα θα το αγαπά. «Δουλειά κάθε γονιού είναι να προσφέρει αγάπη άνευ όρων στα παιδιά του». Και πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ