ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η Rihanna ζητά τερματισμό της αστυνομικής βίας μέσω Twiter και μέσα από το site καλλυντικών της

Η Rihanna παίρνει θέση ενάντια στην αστυνομική βία και αναγνωρίζοντας πως έχει "δύναμη" όσο λίγοι, χρησιμοποιεί τόσο το Twitter, όσο και την πλατφόρμα Fenty Beauty για να μιλήσει εκ μέρους όσων δεν μπορούν.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ιστοσελίδα της σειράς καλλυντικών της τραγουδίστριας απευθύνεται έκκληση για δικαιοσύνη για τους Breonna Taylor, Tamir Rice και Elijah McClain, οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι από την αστυνομία στις ΗΠΑ και ζητείται από τους θαυμαστές της να υπογράψουν αναφορές και να δωρίσουν χρήματα στις οικογένειες κάθε θύματος.

«Σήμερα τιμάμε τους Breonna Taylor, Tamir Rice και Elijah McClain» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του brand Fenty. «Στηρίζουμε με τις οικογένειές τους, @NAACP_LDF και αμέτρητους άλλους στον αγώνα για τον τερματισμό της αστυνομικής βίας εναντίον μαύρων πολιτών».

Εντωμεταξύ, η τραγουδίστρια σε σχετικό tweet που έκανε τόνισε «Τηλεφωνήστε για να απαιτήσετε να απολυθούν όλοι οι αξιωματικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία της Breonna και να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους, πρέπει να αναληφθούν ενέργειες σε πολιτειακό, τοπικό και ομοσπονδιακό επίπεδο» σημειώνεται.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ