ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Σφάζονται για την περιουσία του Robin Williams η χήρα του και τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες η χήρα του 63χρονου σταρ διεκδικεί μέρος των υπαρχόντων του ηθοποιού, με τα τρία παιδιά του που απέκτησε από προηγούμενους γάμους, να υποστηρίζουν πως δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτά τα χρήματα. Έτσι η Susan Schneider και τα τρία παιδιά του Zak, Zelda και Cody Williams αποφάσισαν να φτάσουν μέχρι το δικαστήριο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Τα παιδιά του θεωρούν πως η τελευταία του σύζυγος, με την οποία ο ηθοποιός έζησε για τρία χρόνια ως παντρεμένος, θέλει να αρπάξει περισσότερα χρήματα απ’ όσα της αναλογούν. Λέγεται επίσης πως αρνήθηκε να αφήσει τα παιδιά του συζύγου της να μπουν στο σπίτι αφότου πέθανε, ενώ η ίδια λέει πως εκείνα μπήκαν κρυφά και άρπαξαν μερικά από τα υπάρχοντά του.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, λένε πως ο ίδιος είχε τονίσει πως τα προσωπικά του αντικείμενα όπως το Όσκαρ που είχε κερδίσει, άλλα πολλά συναισθηματικής αξίας, θα πήγαιναν στους απογόνους του, ενώ ό,τι  απέκτησε μετά τον γάμο του με την Schneider θα το λάμβανε εκείνη.

Τη λύση πλέον θα την δώσουν οι δικηγόροι.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ