ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Mπορεί να μάθαμε από επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ότι η Kate Middleton δεν περιμένει δίδυμα όπως ανέφεραν τον περασμένο μήνα τα διάφορα tabloids και πως θα γεννήσει τον Απρίλιο του 2018, όμως οι φήμες δεν λένε να κοπάσουν.

Ένα νέο δημοσίευμα κάνει το τελευταίο εικοσιτετράωρο τον γύρο του διαδικτύου φουντώνει ξανά τις φήμες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Life & Style ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge περιμένουν δίδυμα. Πηγή του παλατιού αναφέρει μάλιστα ότι τα δίδυμα είναι κοριτσάκια. 

«Η Kate και ο Wlliam σοκαρίστηκαν όταν το ανακάλυψαν», αναφέρει μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον. Αυτοί που είναι πιο κοντά τους αποκάλυψαν μάλιστα, πως και τα δύο είναι κοριτσάκια.

Μάλιστα λέγεται ότι ήδη η Kate έχει αρχίσει να αναζητά ονόματα για τα μωρά και μάλιστα το κάθε όνομα θέλει να έχει άλλο αρχικό γράμμα. Τα πρώτα άτομα που έμαθαν για την διπλή κύηση της Kate ήταν η μαμά της, Carole Middleton και η αδερφή της Pippa. «Τους κάλεσε ενθουσιασμένη για τους ανακοινώσει τα νέα», αποκαλύπτει η βασιλική πηγή. Κι ενώ πολλοί γονείς λατρεύουν να ντύνουν τα δίδυμα παιδιά τους ακριβώς ίδια, μην περιμένεις από την Δούκισσα να ακολουθήσει την ίδια τακτική. Η προστατευτική μαμά έχει ήδη αρχίσει να βλέπει τα παιδιά της ως ξεχωριστά άτομα και με διαφορετική προσωπικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ