ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle ξεσπά για ακόμη μία φορά εναντίον της.

Η Samantha Markle, όπως είναι γνωστό ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με την ετεροθαλή αδερφή της,  Meghan Markle.

Με αφορμή λοιπόν, τη συνέντευξη των Sussex στην Oprah, η αδερφή της Meghan προέβλεψε όχι μόνο μελλοντικό διαζύγιο ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά είπε και ξεκάθαρα πως 'τίποτα στη συνέντευξη δεν ήταν ειλικρινές'. Αφήνοντας να εννοηθεί πως η Meghan κι ο Harry είπαν ψέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαμάνθα Μαρκλ, υποστήριξε ότι ο γάμος της Μέγκαν και του Χάρι δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πως οι δυο τους πιθανότατα θα πάρουν διαζύγιο, εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς.

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών. Πρέπει να έχει την αίσθηση: "Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα". Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει. Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή, κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», εξήγησε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ