ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Once Upon a Time In Hollywood… Μία ταινία για την οποία θα μιλάμε για χρόνια.

Once Upon a Time In Hollywood… Μία ταινία για την οποία θα μιλάμε για χρόνια. Από την σκηνοθεσία του Tarantino στις εκπληκτικές ερμηνείες των Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie στα βραβεία Όσκαρ και ένα παραλίγο φιλί στο στόμα στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί να θυμάστε την φωτογραφία που έγινε viral στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας στην Βρετανία όπου η ηθοποιός Lena Dunham κόντεψε να φιληθεί με τον Brad Pitt στο στόμα. 

Μετά από πολύ καιρό λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή Watch What Happens Live του Bravo TV η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός και μας είπε κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε.

Όπως δήλωσε η ίδια ο Brad Pitt της έδωσε ένα δακτυλίδι το οποίο φορούσε ο ίδιος στο πάρτι που έγινε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

«Δεν ξέρω αν θυμάστε ότι υπήρξε μια περίεργη φωτογραφία με τους δυο μας. Βασικά, σύμφωνα με το πώς ερμήνευσε το διαδίκτυο τη λήψη, εγώ κατά κάποιο τρόπο τον προσέγγισα πιεστικά, προκαλώντας του τεράστιο άγχος. Ποτέ δε θα τον ανάγκαζα να φιληθούμε. Το σέβομαι υπερβολικά πολύ ως καλλιτέχνη και ως φίλο… Αργότερα την ίδια νύχτα, επειδή ήξερε ότι αισθανόμουν πολύ αγχωμένη, με πήγε πίσω σε ένα δωμάτιο και φάγαμε στα κρυφά πίτσα και του είπα ότι μου αρέσει το δαχτυλίδι του και μου το έδωσε. Είναι ένας πραγματικά ευγενικός άνθρωπος που μπορεί να “διαβάσει” τα συναισθήματα των άλλων. Και ήμουν σούπερ αγχωμένη γιατί είχα γύρω μου τόσα πολλά πρότυπά μου και με έκανε να αισθανθώ καλά” δήλωσε η Dunham.

Όπως και να έχει πολλοί θα έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται στην θέση της και να έχουν ένα δακτυλίδι του Brad Pitt.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ