ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η Selena Gomez, βρίσκεται από πολύ μικρή ηλικία, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που σημαίνει ότι αναπόφευκτα –όπως ξέρουμε έχει γευτεί και την «κακή» τους πλευρά.

Για αυτά και άλλα πολλά, μίλησε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, σε νέα συνέντευξή της, αναφερόμενη ταυτόχρονα και στην προσωπική της ζωή, και τον λόγο που ακόμη δεν έχει βρει το δικό της happy end.

Να θυμίσουμε ότι μερικοί από τους πρώην της, είναι γνωστά ονόματα στην μουσική βιομηχανία, όπως ο Justin Bieber και ο Weeknd, με τους χωρισμούς της να βρίσκονται σαν πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα, πράγμα που την ανάγκασε να αποσυρθεί για λίγο από την δημόσια ζωή, και να αφοσιωθεί στην υγεία του εαυτού της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Χαρακτηριστικά, η ίδια είπε «Πιστεύω πως οι εμπειρίες μου σε σχέσεις ήταν καταραμένες. Ήμουν πολύ μικρή να εκτεθώ σε ορισμένα πράγματα όταν ήμουν σε σχέσεις» εξηγώντας.

Ακόμη, η 28χρονη πλέον τραγουδίστρια, φημολογείτο ότι είχε σχέσεις και με τον σκηνοθέτη και DJ, Zeed αλλά και με τον Nick Jonas. Αλλά όπως έχει δηλώσει η ίδια, στη συνέντευξή της, είχε ανάγκη να βρει την σημασία της λέξης ‘rare’ (ονομασία που έδωσε και στο brand καλλυντικών της), αφού μέχρι τότε ένιωθε κατώτερη από το άλλο της μισό.

Να σημειώσουμε, ότι τον ίδιο τίτλο είχε και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πέρσι, το οποίο όπως είπε, την έκανε να νιώσει πως έτσι θα έπρεπε να αισθάνεται για τον εαυτό της. Με την λέξη να γίνεται σημείο αναφοράς για την ίδια, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς της.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ