ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα ο Robin Williams με τους φίλους και συγγενείς να του λένε το τελευταίο αντίο. Η κηδεία του διάσημου ηθοποιού θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο στο  San Francisco σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο αγαπημένος σταρ του Χόλυγουντ έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Δευτέρα, όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη παγκόσμια κοινότητα σε θλίψη.

Δημοσιεύματα λένε πως τον ηθοποιό θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, μόνο λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς του. Ανάμεσα τους θα είναι φυσικά τα τρία του παιδιά, o 31χρονος Zak, η 25χρονη Zelda και ο 22χρονος Cody.

Λέγεται επίσης πως τα αγαπημένα του πρόσωπα θα  τον αποχαιρετήσουν σε μια μικρή και σεμνή τελετή στο Bay Area του San Francisco. Μια επιλογή καθόλου τυχαία, μιας και ο ίδιος αγαπούσε πολύ το συγκεκριμένο μέρος και το αποκαλούσε «σπίτι» του.

Ακόμη προς τιμήν του αγαπημένου ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες μια φιλανθρωπική βραδιά κωμωδίας στο «Throckmorton Theatre», του Mill Valley, στην Καλιφόρνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ