ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια

Κατά την διάρκεια του Πρωινού προβλήθηκαν αποσπάσματα από μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης και στην οποία εξέφραζε την δυσπιστία του προς τις ταξιθέτριες. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός που αυτή την στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης είχε δηλώσει: «Ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι ο πιο καλός άνθρωπος».

Με αφορμή τα όσα είπε ο ηθοποιός πριν περίπου πέντε χρόνια, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Και εμείς όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε». Δεν λέγαμε, «καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;». Γενικά σε όλες του τις συνεντεύξεις σε παρέσυρε και επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο και τον δικό του ρυθμό».

Με την σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν ακολουθούσαμε όλοι. Εγώ κάνω με όλους συνεντεύξεις και τους αντιμετωπίζω όλους ίσα. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και λέω τη γνώμη μου. Σαν ηθοποιός ότι είναι σπουδαίος, είναι σπουδαίος»!

Και πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά: «εκείνη την ώρα δεν το πας κακοπροαίρετα αλλά ακολουθείς ένα τέμπο που σου δίνει ο άλλος… Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική γιατί και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε και τον αγαπούσε και εμείς που τον φιλοξενούσαμε, μιλούσαμε και υπήρχε μια σχέση… Τότε δεν αντέδρασες δεν σου φάνηκαν περίεργα. Άρα και εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του συνόλου και τώρα εκ των υστέρων τι να κρίνεις; Απλώς περιμένεις την απόφαση του δικαστηρίου».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ