ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Σε διακοπές στην Μύκονο.

Όσο ο Snik όσο και η Ηλιάνα βρίσκονται σε διακοπές στην Μύκονο, κι παρότι το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες τα story τους μαρτύρησαν την κοινή τους έξοδο σε εστιατόριο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ ανέβασε φωτογραφία από το γεύμα που επέλεξε, στην οποία διαγράφεταιένα γυναικείο χέρι με πράσινο δαχτυλίδι, που ''τυχαίνει'' να είναι ολόιδιο με εκείνο στο story της Ηλιάνας, ίδιο χρώμα και ίδιο σχήμα.

Όπως είναι φυσικό, οι fans το παρατήρησαν έκαναν screenshot τα στιγμιότυπα και οι φήμες μιλούν για επανασύνδεση του ζευγαριού, αν και οι δηλώσεις της Ηλιάνας μετά το κλείσιμο της εκπομπής, δείχνουν άλλα.

«Το καλοκαίρι θα ηρεμίσω, θα ξεκουραστώ, θα φάω και όλα θα είναι καλά. Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δε μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά», είχε πει συγκεκριμένα αλλά η μοίρα ίσως της επιφύλασσε άλλα.

Να θυμίσουμε πως το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards και μιλώντας στους δημοσιογράφους μάλλον με τον δικό της τρόπο επιβεβαίωσε πως οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει.

«Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν» είπε ανάμεσα σε άλλα.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ