ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle και ο Patrick J. Adams θα αποχωρούσαν από το ''Suits'' στο τέλος της έβδομης σεζόν οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Η αποχώρηση ενός από τους πρωταγωνιστές (Adams) δεν είναι ποτέ κάτι που το κοινό θέλει να βλέπει, και αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Η αποχώρηση της Markle ήταν αναμενόμενη αφού αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας της προς τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry. 

Ο όγδοος κύκλος της σειράς ξεκίνησε και το ερώτημα είναι ένα πλέον: Αξίζει το ''Suits'' χωρίς την Markle και τον Adams; 

H Katherine Heigl εντάχθηκε στο καστ στο ρόλο της Samantha Wheeler, μιας δυναμικής δικηγόρου που λειτουργεί σαν η ''αντίδραση'' στη δράση του Harvey Specter (Gabriel Macht). 

O Harvey πεθυμά τον Mike (Adams) αλλά όχι όσο ο Gabriel Macht τον Patrick J. Adams: ''Δεν ήξερα πως θα ήταν τόσο περίεργο για μένα, γιατί ουσιαστικά ξεκινήσαμε μαζί. Η σειρά ξεκίνησε με ένα δίδυμο και έγινε ομαδική - κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα - αλλά ο Patrick και εγώ ανταλλάζαμε ιδέες και ο Patrick ήταν πάντα τόσο σεμνός και έξυπνος'' λέει ο Macht. 

Στα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δούμε πώς και πόσο έχει επηρεάσει ο Mike τον Harvey. To κενό θα καλύψει ο Alex (Dule Hill) και η παράξενη φιλία του με τον Harvey. 

H Samantha, αντίστοιχα, γεμίζει το κενό της Markle. Στην πρεμιέρα είδαμε τον Robert (Wendell Pierce) να φέρνει τη Samantha σαν το δεξι του χέρι και η σχέση τους είναι πατέρα - κόρης. Παράλληλα, η Samantha και ο Harvey έρχονται αμέσως σε ρήξη, γιατί μοιάζουν σαν χαρακτήρες. 

Δείτε το teaser του νέου κύκλου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meghan markle  |  suits  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ