ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Πέθανε λίγα λεπτά αφότου η φίλη της έφυγε από το σπίτι

Η Caroline Flack πρώην παρουσιάστρια του Love Island αφαίρεσε την ζωή της το Σάββατο 15/02 στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο .

Λίγα λεπτά πριν μαζί της βρισκόταν η πολύ καλή της φίλη Lou Teasdale η οποία έμεινε μαζί της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφού η παρουσιάστρια ήταν τρομοκρατημένη με την απόφαση του εισαγγελέα να μην αφήσει την υπόθεσή της και κανένας δεν μπορούσε να μείνει δίπλα της την δεδομένη στιγμή.

Όταν όμως η Lou έφυγε από το σπίτι για να πάει στα μαγαζιά λίγα λεπτά μετά η Flack άφησε την τελευταία της πνοή.

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι η Flack ένιωθε πολύ καλά όταν κάλεσε την Lou να πάει στο σπίτι της.

Όταν τελικά επέστρεψε από τα μαγαζιά δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος. Κάλεσε τον πατέρα της Flack ο οποίος κατάφερε να μπει μέσα βρίσκοντας το νεκρό σώμα της κόρης του.

Πηγή της The Sun που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια αναφέρει ότι «Ήταν πολύ καλά μαζί της. Το Σάββατο το πρωί η Caroline επέμενε ότι ήταν μια χαρά και έπεισε την φίλη της να πάει πίσω στο σπίτι της. Κανένας δεν κατηγορεί την Lou για ότι έγινε. Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο και κρίμα για αυτήν.»

Προηγουμένως ασθενοφόρο είχε φτάσει στο σπίτι της με το οποίο δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού επέμενε ότι ήταν καλά. Φαίνεται να ταράχτηκε όταν έμαθε ότι κατηγορείτε για επίθεση εναντίον του συντρόφου της Lewis Burton.

Η ομάδα της αναφέρει ότι ήταν πολύ ευάλωτη και κατηγόρησε την εισαγγελία η οποία προχώρησε με την υπόθεση παρόλο που ο σύντροφός της δεν θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον της. Σύμφωνα με όσα δήλωσε τον χτύπησε με ένα φωτιστικό τον Δεκέμβριο στο παλιό τους σπίτι στο Islington και σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα οι δύο δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Φίλοι της ακόμα αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ήταν μόνη της και δεν μπορούσε να βρει διέξοδο. Ταλαιπωρείτο με την ψυχική της υγεία και χρησιμοποιούσε αντικαταθλιπτικά χάπια πριν τον θάνατό της.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ