ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Πώς πήρε αυτή την απόφαση η σταρ;

Δύσκολα τα πράγματα για την Kylie Jenner, αφού η εταιρεία της οδηγείται στα δικαστήρια για να προστατευτεί η μυστική φόρμουλα των καλλυντικών της.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία της τηλεπερσόνας, «King Kylie», μηνύθηκε από την «Seed Beauty» -την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της- η οποία ισχυρίζεται ότι με την συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι με την όμιλο ομορφιάς Coty κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed.

Στα έγγραφα που επικαλείται το TMZ, η Seed λέει ότι παρείχαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς μακιγιάζ στην Kylie και τους συνεργάτες της, εδώ και χρόνια - βάσει της οποίας, όπως ισχυρίζεται, εκτοξεύθηκε (έστω και για λίγο) στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Η έκρηξη της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της... αλλά τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty... που είναι ανταγωνίστρια της.

Να θυμίσουμε πως η Kylie πώλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty έναντι 600 εκατ. δολαρίων. Προχωρώντας σε αυτήν τη συμφωνία, η Seed ισχυρίζεται ότι η εταιρεία της Kylie αρνήθηκε να διαβεβαιώσει επαρκώς ότι δεν θα διαρρεύσουν τα μυστικά της καθώς η εταιρεία πιστεύει ότι η Coty θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση του ομίλου. Εξαιτίας αυτού η Seed λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ζητήσει την δικαστική παρέμβαση για να εμποδίσει την Kylie και την Coty να χρησιμοποιήσουν τα εμπορικά της μυστικά.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ