ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Στη φυλακή, καταδικασμένος σε 25 χρόνια για απάτη, πέθανε ο κυνηγός ταλέντων Lou Pearlman. Το όνομα και η φυσιογνωμία του μπορεί να μην έχουν τίποτα να πουν στο ευρύ κοινό και δη το φανατικό της ποπ μουσικής, όμως, ο 62χρονος που από την απόλυτη χλιδή πέθανε στο κελί του χθες, προκαλώντας θλίψη σε αρκετούς διάσημους της μουσικής βιομηχανίας, ήταν ο άνθρωπος που είχε ανακαλύψει τους *N Sync και τον Justin Timberlake, τους BackStreet Boys και αρκετά ακόμη νεανικά συγκροτήματα, με εκατομμύρια πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Ο Pearlman που θεωρείτο κάτι σαν Μίδας για τη μουσική βιομηχανία, το 2006 είχε εμπλακεί σε μία απάτη εκατομμυρίων εις βάρος χιλιάδων ανθρώπων και τραπεζών και μέχρι το 2008 - και παρά το γεγονός ότι είχε επιχειρήσει να διαφύγει της σύλληψης και των κατηγοριών - είχε καταδικαστεί σε 25ετή ποινή φυλάκισης και για δράση που είχε αναπτύξει εναντίον ανυποψίαστων πολιτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για πάνω από 2 δεκαετίες. 

O Pearlman μέσα σε λίγους μήνες είδε να χάνονται όλα του τα περιουσιακά στοιχεία και προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα της απάτης του. Η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια μέρα, καθώς από την πολυτελή έπαυλη του στη Φλόριντα, στην οποία μπαινόβγαιναν διάσημοι και νεαρά ταλέντα της ποπ, βρέθηκε στο κελί που έμελλε να γίνει και ο τόπος που θα άφηνε την τελευταία του πνοή. 

Παρά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια, για τη δράση του που στόχευε εναντίον φίλων, ηλικιωμένων συγγενών και ανυποψίαστων πολιτών, τόσο ο Justin Timberlake, όσο και ο Αaron Carter δεν δίστασαν με ένα tweet να εκφράσουν τη λύπη τους για τον θάνατο του ανθρώπου, στον οποίο χρωστούν την καριέρα τους.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ