ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Επίσημα έχει 20 ημέρες για να απαντήσει. Αλλιώς θα ζητήσει μια «εύλογη παράταση χρόνου»

Ο πρίγκιπας Andrew τελικά επιβεβαίωσε ότι έχει στην κατοχή του τα νομικά έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, εις βάρος της  Virginia Roberts Giuffre.

Υπενθυμίζεται ότι η Virginia Roberts Giuffre υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του Jefrey Epstein, και ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ τρεις φορές με το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στο σπίτι της φίλης του, Ghislaine Maxwell στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στην κατοικία του Epstein στις Παρθένες Νήσους.

Η Ghislaine Maxwell κρατείται για αδικήματα που σχετίζονται με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών και της ψευδομαρτυρίας, σε φυλακή στο Μπρούκλιν αναμένοντας τη δίκη που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου σύμφωνα με το Reuters. Ο Epstein πέθανε στο κελί του στη Νέα Υόρκη το 2019.

Ο δικηγόρος της Virginia Roberts Giuffre, David Boys, υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Andrew έχει αποδεχτεί ότι έχει πάρει τα νομικά έγγραφα μέσω του δικηγόρου του, Andrew Betler στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι δικηγόροι της Virginia Roberts Giuffre υποστήριξαν ότι έστειλαν τα σχετικά έγγραφα στον αμερικανό δικηγόρο του πρίγκιπα μέσω email στις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς και με το ταχυδρομείο στις 21/9.

Τα χαρτιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδόθηκαν στη γραμματεία του γραφείου του δικηγόρου Andrew Betler και στα Βασιλικά Δικαστήρια στο Λονδίνο.

Επίσημα έχει 21 ημέρες για να απαντήσει. Αλλιώς θα ζητήσει μια “ εύλογη παράταση χρόνου”, ανέφεεθηκε χτες.

Ο Βοys δήλωσε στην Daily Mail: «Ο σύμβουλος του Andrew συμφώνησε ότι η παράδοση έχει γίνει και ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ωστόσο, θα ήταν φυσιολογικό να ζητήσουν και θα συμφωνήσουμε και εμείς, σε μια λογική παράταση χρόνου για να απαντήσουν στην καταγγελία».

Μια πηγή κοντά στον δούκα ισχυρίστηκε ότι παρά τις «επιφυλάξεις» του στενού του κύκλου, είδε ότι η στρατηγική του «σιγή ιχθύος» δεν λειτούργησε, και αποφάσισε «να παραμείνει πιστός» στις οδηγίες του βρετανού δικηγόρου του, Gary Bloxsome.

Μια πηγή κοντά στον Andrew είπε: «Ο Δούκας παραμένει σίγουρος για τη νομική του ομάδα και τη στρατηγική της και θα συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της».

Σημειωτέον ο αμερικανός δικηγόρος Andrew Batler ανέλαβε την υπόθεση του Δούκα, πριν από λίγες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ