ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το διαμαντένιο δακτυλίδι αρραβώνων που προσέφερε ο Hughes στη Hepburn το 1938

Υπέγραφε ως «ποντικάκι της εξοχής» και τον αποκαλούσε «το πιο εξαίρετο αφεντικό μου».

Ο λόγος για τη σπουδαία ηθοποιό Katharine Hepburn και τον εκκεντρικό επιχειρηματία Howard Hughes. Πολλές από τις επιστολές της προς εκείνον βγαίνουν «στο σφυρί» στο Λος Άντζελες, για πρώτη φορά, στις 23 Ιουλίου.

Το διαμαντένιο δακτυλίδι αρραβώνων που προσέφερε ο Hughes στη Hepburn το 1938 δημοπρατείται επίσης με την τιμή πώλησής του να αναμένεται μεταξύ 20.000-30.000 δολαρίων στη δημοπρασία του Profiles in History.

Ο Bryan Janes, επικεφαλής παρακαταθηκών στο Profiles in History, είπε πως τα αντικείμενα είναι σπάνια, λόγω του προσωπικού χαρακτήρα τους.

«Έχουμε πάνω από 55 χειρόγραφες επιστολές, ερωτικά σημειώματα, σημειώματα στο προσκέφαλο από την Katharine Hepburn. Ήταν εραστές για περίπου έναν χρόνο, ενάμιση χρόνο, από το 1937 έως το 1938 και ήταν πολύ, πολύ πικάντικα».

Ο Hughes και η Hepburn δεν παντρεύτηκαν ποτέ, όμως η ερωτική ιστορία τους, που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη στην ταινία του 2004 «Ιπτάμενος Κροίσος», μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας εκείνη την εποχή.

Οι επιστολές αναμένεται να φθάσουν τα 15.000 δολάρια στη δημοπρασία.

Η Katharine Hepburn συνήθιζε να χρησιμοποιεί ονόματα κατοικιδίων και ψευδώνυμα όπως «ποντικάκι της εξοχής» (C. Mouse) ή Mrs H.R. Country, όταν υπέγραφε τις επιστολές, ενώ δεν σταματούσε να απευθύνεται στον εκατομμυριούχο επιχειρηματία με εγκωμιαστικά σχόλια.

«Το πιο εξαίρετο αφεντικό μου», ξεκινά σε μία επιστολή. Σε μια άλλη, η ηθοποιός τον αποκαλεί «ευφυέστατο όπως ο Αϊνστάιν» και «γεμάτο χάρη σαν μια γαζέλα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ