ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Ο γάμος της εγγονής της βασίλισσας πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Windsor

Well, η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο 37χρονος εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης Edoardo Mapelli Mozzi ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και κατάφεραν με την κίνησή τους να μας ξαφνιάσουν όλους!

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της δούκισσας Sarah Ferguson, πραγματοποίησαν μια μικρή τελετή το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου και ανάμεσα στους 20 καλεσμένους του ζεύγους, ήταν φυσικά η γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ και ο παππούς της πρίγκιπας Φίλιππος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Saint's Chapel που βρίσκεται κοντά στο κάστρο Windsor.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τα αρχικά του σχέδια για γάμο τον περασμένο Μάιο εξαιτίας της πανδημίας. Οπως αναφέρει η εφημερίδα στη διάρκεια της τελετής εφαρμόστηκαν πολύ αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για τον βασιλικό γάμο.

Nα αναφέρουμε επίσης πως λίγες ώρες πριν από τον γάμο, κυκλοφόρησε ένα πορτρέτο της πριγκίπισσας το οποίο θα συμπεριληφθεί σε ένα τεύχος του περιοδικού Chaos SixtyNine. Την φωτογράφηση ανέλαβε ο Phil Poynter.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ