ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είναι γνωστό, ο αμερικανός τραγουδιστής του RnB R. Kelly στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων, οπότε το γεγονός ότι ο ίδιος συνελήφθη χθες 11 Ιουλίου με τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου δεν μας κάνει εντύπωση.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο τραγουδιστής και παραγωγός του RnB και της soul Robert Kelly συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία στο Σικάγο και κάθε μία από τις κατηγορίες επισείει ποινές φυλάκισης από 6 έως 30 χρόνια.

Βάση μάλιστα δημοσιεύματος του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 52χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις και αποπλάνηση ανηλίκων που χρονολογούνται εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά έχει διατηρήσει μία σταθερή βάση από θαυμαστές και συνεχίζει να δίνει συναυλίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δέκα χρόνια ο ίδιος είχε απαλλαγεί από κατηγορίες για εφηβική πορνογραφία, ενώ σε συνέντευξή του τον Μάρτιο στο CBS News, ο Kelly είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες, δηλώνοντας ότι «αγωνίζεται για την ζωή του». 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ