ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

To διάσημο σόου με τα ομορφότερα μοντέλα του πλανήτη και τα αισθησιακά εσώρουχα της Victoria's Secret φέτος κάνει απόβαση στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Την πληροφορία πως οι "Άγγελοι" της Victoria's Secret βρήκαν νέα στέγη για την φαντασμαγορική επίδειξη μετέδωσαν σήμερα το WWD και το Harper's Bazaar. Λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του σόου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές, αλλά συνήθως το σόου γίνεται το Νοέμβριο και η προβολή τουτο Δεκέμβριο.

Στη θρυλική επίδειξη που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα event μόδας παγκοσμίως, στο πλευρό των μοντέλων βρίσκονται και διάσημοι καλλιτέχνες. Selena Gomez, Ellie Goulding, Justin Timberlake και Taylor Swift είναι μόνο μερικά από τα πολύ γνωστά ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια τους δίπλα στις καλλονές με τα φτερά και εντυπωσιακά εσώρουχα. 

Οι Adriana Lima και Alessandra Ambrosio είναι σχεδόν δεδομένο πως θα είναι και πάλι στην πασαρέλα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το αν θα υπάρξει και κάποια προσθήκη από Γαλλία με αφορμή τη φιλοξενία.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ