ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Αν είναι Goya, πρέπει να είναι καλό».

Χαμός έχει προκληθεί στο Twitter μετά από ανάρτηση της Ivanka Trump στην οποία ποζάρει κρατώντας μια κονσέρβα με φασόλια της γνωστής εταιρείας Goya.

Η εικόνα της θυμίζει πολύ έντονα διαφημιστικό πόστερ ενώ με την λεζάντα που χρησιμοποίησε τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ισπανικά το απογείωσε. Συγκεκριμένα έγραψε «Αν είναι Goya, πρέπει να είναι καλό».

Η φωτογραφία αυτή πυροδότησε περισσότερο το μποϊκοτάζ που είχαν ξεκινήσει οι Αμερικανοί πριν από λίγες ημέρες στα προϊόντα της εταιρείας όταν ο CEO των Goya υποστήριξε πρόσφατα σε ένα event για την ισπανόφωνη κοινότητα στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο Trump αναφέροντας ότι είναι «Ευλογία για τον λαό να έχει ως ηγέτη των Trump»

Μετά τις αντιδράσεις της κοινωνίας και πολλών celebrities μεταξύ των οποίων και της Chrissy Teigen η οποία έγραψε «Κρίμα, δεν με ενδιαφέρει πόσο καλά είναι τα φασόλια. Bye Bye», ο πρόεδρος Trump μέσα από ένα tweet εξέφρασε την αγάπη του για τα Goya και το ίδιο έκανε και η κόρη του.

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίστηκε την Ivanka Trump μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που δέχτηκε εξαιτίας ανάρτησής της στο Twitter, με την οποία εξέφραζε τον θαυμασμό της για τα φασόλια Goya.

Είναι γνωστό ότι αξιωματούχοι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν την θέση τους για να προωθήσουν συμφέροντα εταιρειών ή επιχειρήσεων. Η δημοσίευση της θεωρήθηκε από πολλούς ότι παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας του Λευκού Οίκου και δέχτηκε έντονες επιθέσεις τόσο από τα media όσο και από χρήστες του διαδικτύου.

Ο Λευκός Οίκος απάντησε (αλλά δεν απάντησε ουσιαστικά) κατηγορώντας της cancel κουλτούρα και τα media.

«Μόνο τα media και το κίνημα της cancel culture θα μπορούσαν να ασκήσουν κριτική στην Ivanka επειδή εξέφρασε την προσωπική της στήριξη σε μια εταιρεία που αδίκως έχει γίνει στόχος κοροϊδίας και μποϊκοτάζ επειδή στηρίζει την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που με συνέπεια μάχεται για τα συμφέροντα της ισπανόφωνης κοινότητας. H Ivanka είναι περήφανη για αυτήν την ισχυρή ισπανοαμερικανικής επιχείρησης με βαθιές ρίζες στις ΗΠΑ και έχει κάθε δικαίωμα να την υποστηρίζει ανοιχτά».

Και φυσικά ο Trump δεν έμεινε εκεί. Θέλησε να στηρίξει ακόμα περισσότερο την κόρη του ποζάροντας στον Oval Office με πολλά προϊόντα Goya (okay dude we get it)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Στην Ivanka απάντησε με απολαυστικό τρόπο και η Alexandria Ocasio Cortez (AOC) μέσα από το Twitter χρησιμοποιώντας την λεζάντα της στα ισπανικά γράφοντας «Αν είναι Trump, πρέπει να είναι διεφθαρμένο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ivanka Trump  |  Donald Trump  |  φασόλια  |  Goya  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ