ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

«Υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάτι σαν ένεση ή κάτι σαν καθαρισμό;»

Σάλο προκάλεσε και πάλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ο οποίος πρότεινε να διερευνηθεί κατά πόσον ενέσεις με απολυμαντικά και έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ιό του κορωνοϊού.

Όταν κυκλοφόρησε έρευνα η οποία έλεγε πως ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες σκοτώνουν τον ιό ο ίδιος είπε «Υπάρχει μια φήμη, μια πολύ καλή φήμη ότι βγαίνεις έξω στον ήλιο ή τη ζέστη κι αυτό επιδρά σε ιούς ας υποθέσουμε ότι το φως μπορούσε να εισέλθει στο σώμα, είτε μέσω του δέρματος, είτε με κάποιο άλλο τρόπο. Νομίζω είπατε ότι θα το δοκιμάσετε, ακούγεται ενδιαφέρον» είπε στην Deborah Birx, συντονίστρια της ειδικής ομάδας για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχισε με την επική ατάκα για τις ενέσεις με απολυμαντικά «Σχετικά με τη δράση των απολυμαντικών που εξουδετερώνουν τον ιό σε ένα λεπτό. Σε ένα λεπτό. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε κάτι σαν ένεση ή κάτι σαν καθαρισμό; Θα είχε ενδιαφέρον να το διερευνήσουμε αυτό»

Εννοείτε ότι ο επιστημονικός κόσμος απέτρεψε τον κόσμο από το να το δοκιμάσει και η δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις.
Οι twitterαδες αποφάσισαν να τρολάρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις δηλώσεις του Trump και εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ