ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

Τα σημάδια πολλά. Από τις παραμονές του γάμου τους μέχρι και τον μήνα του μέλιτος

Η πριγκίπισσα Diana έζησε ένα γάμο με μια συνεχή αβεβαιότητα γνωρίζοντας ότι ο Κάρολος δεν είχε βγάλει ποτέ μέσα από την καρδιά του την νυν σύζυγό του Camilla.

Τα σημάδια πολλά. Από τις παραμονές του γάμου τους μέχρι και τον μήνα του μέλιτος ο Κάρολος δεν σταμάτησε στιγμή να στέλνει τα μηνύματά του με κάθε τρόπο στην Camilla και αυτό έξανε την Diana να αισθάνεται καταπιεσμένη και στρυμωγμένη.

Όσο και να χαμογελούσε και να στεκόταν στο πλευρό του η αλήθεια ήταν ότι ανησυχούσε για την σχέση που είχε προηγουμένως με την Camilla και όχι άδικα από ότι φαίνεται.

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του Channel 5 Charles and Camilla: King and Queen in Waiting και τα όσα δήλωσε ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams ακόμα και στον μήνα του μέλιτος τους έκανε κάτι το απίστευτο. «Ο Κάρολος έκανε το απίστευτο. Φορούσε μανικετόκουμπα με το CC από τα αρχικά των ονομάτων τους, Charles και Camilla».

Οι δύο τους είχαν σχέση και χώρισαν λίγο πριν ο πρίγκιπας καταταγείς το στρατό.

Για την σχέση του Καρόλου με την Diana o Fitzwilliams δήλωσε ότι «Δεν είχαν τίποτα κοινό, δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν μεταξύ τους».
Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο η Diana είχε βρει ένα κουτί το οποίο είχε μέσα ένα βραχιόλι στο γραφείο του Καρόλου το οποίο προοριζόταν για την Camilla και είχε επάνω τα αρχικά G και F τα οποία ήταν τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν Gladys και Fred.

Όπως αναφέρει η βασιλική εμπειρογνώμονας Jenny Bond «Αυτό την εξόργισε . Ήξερε για ποιον ήταν το βραχιόλι και ήθελε να μάθει γιατί της είχε δώσει αυτό το ψευδώνυμο. Ήταν σαφές ότι αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο του Πρίγκιπα Καρόλου στην Camilla»

H Diana έκλαψε πολύ ενώ λίγες εβδομάδες πριν από αυτό το περιστατικό είχε βρει λουλούδια με τα ίδια αρχικά και ένα σημείωμα επάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κάρολος  |  Camilla  |  Diana  |  γάμος  |  μηνύματα  |  κρυφά  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ