ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σαράντης Μαριεττής

Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της.

Το αγαπημένο ζευγάρι όλων Kim και Kanye διανύει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή και πλέον δεν έχουν καν τις στοιχειώδεις επαφές, καθώς πρόσωπο από τον στενό τους κύκλο αποκάλυψε πως η Kim δε θέλει καμία επαφή παρά μόνον για τα παιδιά τους.

Όσο οι φήμες φουντώνουν όλο κι περισσότερο γύρω από τον περιβόητο αυτό χωρισμό, η Kim τις αγνοεί και απολαμβάνει τις διακοπές της σε εξωτικά μέρη με τα παιδιά της, ποζάροντας για ακόμη μία φορά σέξι. Συνεχίζει να κάνει καλά αυτό που ξέρει, δηλαδή.

Άξιο απορίας παραμένει το γεγονός πως δεν έχει βγάλει ακόμη το επίθετο του πρώην συζύγου της ''West'' από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε παραμένει ο πατέρας των παιδιών της , τα οποία όπως δηλώνει και η ίδια κάθε μέρα υπόσχεται να τα αγαπάει περισσότερο με όλη της την καρδιά.

Ανέβασε λοιπόν, μία οικογενειακή φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά της , φυσικά χωρίς τον Kanye, και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα για αυτά , προφανώς επειδή μπορεί να στεναχωριούνται που οι γονείς τους ζουν πλέον χωριστά.

''Χωμένα σφιχτά, θα μείνετε πάντα μέσα στη καρδιά μου. Αύριο θα σας αγαπώ ακόμα περισσότερο από σήμερα''.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ