ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα περνά η ίδια μέσα από το λογιαριασμό της στο Instagram.

Η Μαρία Μενούνος, έχασε τη μητέρα της την Κυριακή του Πάσχα από την επάρατη νόσο, και από τότε μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram διάφορα συγκινητικά μηνύματα που αφορούν την ασθένεια.

Η ίδια με αφορμή την ημέρα της μητέρας μοιράστηκε με το κοινό της το γεγονός ότι δεν της επιτράπηκε λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού να πάει στην κηδεία της, αλλά έχει βρει καινούριο τρόπο να επικοινωνεί με την μητέρα της, Litsa, τώρα που το σώμα της έφυγε από τη ζωή.

Χαρακτηριστικά είχε γράψει «Απευθύνομαι σε όσους έχασαν τη μαμά του στον κόσμο που ζούμε εδώ, και θέλω να μοιραστώ τον λόγο που δεν μπόρεσα να απευθύνω στην κηδεία της μαμάς. Δεν ξέρω γιατί οι εκκλησίες μας δεν το επιτρέπουν. Δούλεψα με μια πολύ ευγενική γυναίκα που γνωρίζει από απώλειες και βοηθάει κόσμο και τις εβδομάδες αυτές τις τελευταίες, προετοιμάστηκα για το τι θα συμβεί στη μαμά μου. Παρόλο που ήλπιζα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν και για την απώλεια. Η ψυχή της μαμάς μου είχε τη δική της πορεία και πρέπει να το σεβαστώ. Η Dianne που με βοήθησε με ρώτησε τι αγαπούσα στη μαμά. Την είπα πως η μαμά είναι το πιο ανιδιοτελές άτομο που γνωρίζω. Η Dianne μου εξήγησε πως δεν ανέφερα τίποτα για τα μαλλιά, τα νύχια ή το σώμα της. Το μόνο πράγμα που πέθανε είναι το σώμα. Η ψυχή της μαμάς μου είναι αυτή που αγαπώ και αυτό είναι ενέργεια. Ενέργεια ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν δημιουργείται και δεν καταστρέφεται. Η αγάπη μας παραμένει όλη την ώρα και έμαθα πως πρέπει να βρω έναν νέο τρόπο να επικοινωνώ μαζί της και να την ακούω, σαν την επικοινωνία με τον θεό. Μοιράζομαι όλο αυτό για να ξέρετε όσοι χάσατε τη μαμά σας πως είμαι μαζί σας, ξέρω πως η μαμά μου είναι εδώ και μιλάω μαζί της διαρκώς. Ο φόβος μου ήταν πάντα πως θα χάσω τους γονείς μου και δούλεψα για να καθυστερήσω το γεγονός αυτό. Τα τελευταία πέντε χρόνια έμαθα πως δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνη, έχω καθοδήγηση και αγάπη από ψηλά και έχω πια τον καλύτερο φύλακα άγγελο, μαμά μου θα σε αγαπώ πάντα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ