ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε στην Δανάη Μπάρκα.

Για τα τηλεοπτικά δεδομένα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ο αγαπημένος Κύπριος παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη και τον «Αδύναμο Κρίκο».

Αρχικά ο Τάσος μίλησε για την Ελένη και την ενδεχόμενη επιστροφή της, λέγοντας «Ένα πρόσωπο που θα ήθελα να κάνω στο "Τετ α τετ” και το θέλουν όλοι είναι η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήθελα να την δω σε κάτι πιο νυχτερινό και σε κάποιο show. Παλιά όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πει "Για χαζή με περνάς; Κάνω αυτό που ξέρω ότι κάνει καλά».

Συνεχίζοντας για τον αδύναμο κρίκο και την πιθανή συνέχειά του «Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί "Ο πιο αδύναμος κρίκος” και θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι του 2022». Ερωτώμενος για την Έλενα Ακρίτα και την προφανή σχέση που έχουν μεταξύ τους (η ίδια παρουσίαζε το αντίστοιχο πρόγραμμα πριν αρκετά χρόνια) είπε «Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία. Αν σε 20 χρόνια γίνει ξανά η εκπομπή, εγώ θα είχα περιέργεια να δω πώς θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής. Πάντως η Ακρίτα με συμβούλευσε να το κάνω δικό μου, παρουσιάζοντας την εκπομπή».

Τέλος δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει ως γνωστός Eurofan την συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού με την Κύπρο «Τα θεωρώ υπερβολικά όλα αυτά. Είναι αστεία. Η Τέχνη δεν μπαίνει σε λογοκρισία. Το τραγούδι θα μπει στην τελική δεκάδα».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ